Pulpe de gâscă cu conopidă

Printeaza

Pulpe de gâscă cu conopidă din: pulpe de gasca, usturoi, conopida, ulei si patrunjel.

 

Ingrediente:Pulpe_de_gasca_cu_conopida

  • 4 pulpe de gasca
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conopida mica
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Pârliţi pulpele la flacăra aragazului, spălati-le, crestaţi-le pe toate părţile şi presăraţi-le cu sare şi piper.

Prăjiţi-le înăbuşit în ulei şi 50ml de apă, 20 de minute, apoi puneţi în tigaie şi conopi­da desfăcută în bucheţele.

Când carnea este bine pătrunsă şi conopida s-a înmuiat, adăugaţi usturoiul pisat şi diluat cu 50ml apă rece.

Puneţi şi pătrunjelul tocat mărunt, amestecaţi, acoperiţi tigaia cu un capac şi opriţi focul.

Lăsaţi 10-15 minute înainte de servire, mai amestecaţi puţin cu grijă, prin răsturnare, pentru a nu zdrobi conopida.

Serviţi câte 2 pulpe la o porţie, cu garnitură de conopidă caldă, totul stropit cu sosul din tigaie.

 

Pulpe de gâscă cu conopidă

Pulpe_de_gasca_cu_conopida

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pastrama de gasca cu cimbru

Pastrama de gasca cu cimbru

Pastrama de gasca cu cimbru din: piept si pulpe de gasca, boabe de piper, boia, cimbru, usturoi, vin alb si sare grunjoasa. Ingrediente: pieptul si pulpele de la o gasca mai mare 1 lingura boabe de piper pisat (rosu, verde, alb, negru) 2 lingurite boia dulce 1 lingurita boia iute 1 lingura cimbru uscat 3 […]

 

Friptura de gasca cu salata verde

Friptura de gasca cu salata verde 

Friptura de gasca cu salata verde din: pulpe de gasca, bere, usturoi, miere, piper, sare. Ingrediente: 2 pulpe de gasca 1/2 l bere 2 catei de usturoi 2 linguri miere piper macinat sare   Mod de preparare: Speli pulpele de gâscă, le presari cu piper şi sare şi le laşi în bere timp de 12 ore, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

3 comentarii

  1. pulpele de gasca cu conopida sunt un deliciu

  2. Adriana Valentina

    Nu prea ma impac eu cu gasca, mi se pare tare rau si atoasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.