Pulpe de gasca cu sos

Printeaza

Pulpe de gasca cu sos din: pulpe de gasca, maghiran, oregano, sare grunjoasa, piper, vin rosu, dovleac, orez, unt, morcov, patrunjel.

 

Ingrediente:Pulpe_de_gasca_cu_sos

  • 800 g pulpe de gâscă
  • maghiran
  •  oregano
  •  sare grunjoasă
  •  piper mozaic boabe și măcinat
  • 150 ml vin roșu
  •  ulei de măsline
  • 400 g dovleac
  •  orez pentru garnitură
  • 50 g unt
  •  morcovi
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se amestecă oregano, maghiran, piper, sare, ulei și unt topit şi se ung bucățile de carne.

Se bagă în cuptor, la foc potrivit, şi se stropesc din când în când cu sosul din tavă.

Separat, se curăță dovleacul, se taie cubulețe și se pune să fiarbă în apă cu sare.

Se scoate apoi, se scurge și se pasează. Piureul se toarnă peste carnea din tavă.

Orezul se fierbe cu morcovii. La final, se pune şi pătrunjelul tocat.

Pulpele de gâscă se servesc cu sosul de dovleac și cu orez.

Pulpe de gasca cu sos

Pulpe_de_gasca_cu_sos

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pastrama de gasca cu cimbru

Pastrama de gasca cu cimbru

Pastrama de gasca cu cimbru din: piept si pulpe de gasca, boabe de piper, boia, cimbru, usturoi, vin alb si sare grunjoasa. Ingrediente: pieptul si pulpele de la o gasca mai mare 1 lingura boabe de piper pisat (rosu, verde, alb, negru) 2 lingurite boia dulce 1 lingurita boia iute 1 lingura cimbru uscat 3 […]

Friptura de gasca cu salata verde

Friptura de gasca cu salata verde 

Friptura de gasca cu salata verde din: pulpe de gasca, bere, usturoi, miere, piper, sare. Ingrediente: 2 pulpe de gasca 1/2 l bere 2 catei de usturoi 2 linguri miere piper macinat sare   Mod de preparare: Speli pulpele de gâscă, le presari cu piper şi sare şi le laşi în bere timp de 12 ore, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.