Pulpe de iepure cu sos de rosii si masline din: pulpe iepure, rosii, masline, ceapa, usturoi, ardei gras, vin alb, cub concetrat de pasare, sare, piper.
Ingrediente:
2 pulpe iepure
5-6 rosii bine coapte
250 g masline verzi fara samburi
o ceapa
2 catei de usturoi
un ardei gras
100 ml vin alb
4 linguri ulei
1/2 cub concentrat pasare
sare
piper
Mod de preparare:
Măslinele se pun în apă clocotită, se lasă 5 minute şi apoi se scurg. Concentratul se diluează în 200 ml apă caldă.
Intr-o tigaie se rumeneşte carnea şi apoi se scoate şi se pun ceapa, usturoiul şi ardeiul gras, tocate. Se lasă 5 minute, amestecând.
Apoi se adaugă rosiile taiate cuburi mici si se toarna supa. Se lasa 10 minute pe foc.
Intr-un vas de cuptor se pune carnea, se toarna sosul de rosii, se adauga vinul, se presara sare si piper si se pun maslinele.
Se da vasul la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.
Pulpe de iepure cu ceapa din: pulpe de iepure, mustar cu boabe, mustar cremos, piper, ceapa, ienupar, unt, supa de carne, rozmarin, cimbru, vin rosu sec, sare. Ingrediente: 4 pulpe de iepure 2 linguri mustar cu boabe 1 lingura mustar cremos piper pisat 8 cepe mici 4 fructe de ienupar zdrobite 100 g unt topit […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Vreau si eu, vreau si eu sa gust din asta