Pulpe de iepure cu verdeata
PrinteazaPulpe de iepure cu verdeata din: pulpe de iepure, unt, ulei, usturoi, verdeata, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 pulpe de iepure
- 2 litri supă de legume
- 50 g unt
- 2 linguri ulei
- 6 căţei usturoi
- verdeaţă, după gust
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpe de iepure cu verdeata din: pulpe de iepure, unt, ulei, usturoi, verdeata, sare, piper.: Carnea porţionată se pune la fiert în supa de legume. Se lasă 15 minute, apoi se scot pulpele si se lasă 15 minute la scurs.
Intr-o tigaie se topeşte untul în ulei şi, când face spumă, se pune carnea.
Se pun şi căţeii de usturoi întregi, sare şi piper şi se lasă 15 minute la prăjit, întorcând carnea periodic. Se serveşte cu legume şi verdeaţă, după gust.
Pofta buna!