Pulpe îmbrăcate

Printeaza

Pulpe îmbrăcate din: aluat, pulpe de pui, condimente, ou, mustar, pasta de tomate, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe_îmbracate

  • 1 pachet aluat pentru foitaj
  • 8 pulpe inferioare de pui
  • condimente pentru carne de pasare (cimbru, boia dulce, oregano, maghiran, curry)
  • 1 ou
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Cu 8 ore înainte de preparare, scoţi aluatul din congelator, ca să se dezgheţe lent, în frigider.

Speli pulpele, le cureţi şi le usuci între şervete.

Le fierbi timp de 10 minute, după care le scurgi, le presari cu condimente pentru carnea de pasăre şi le ungi cu un amestec de muştar şi pastă de tomate.

Tai în 8 fâşii egale aluatul dezgheţat. După ce pulpele s-au răcit, le îmbraci în aluat, începând de la bază.

Ungi pachetele cu oul bătut cu puţină sare şi le coci în tava tapetată cu hârtie de copt, în cuptorul preîncălzit, circa 25 de minute, până se rumenesc frumos.

Dacă doreşti, poţi să presari seminţe de chimen sau de susan pe deasupra.

Pulpele astfel preparate pot fi servite atât ca aperitiv cald, cât şi rece.

 

Pulpe îmbrăcate

Pulpe_îmbracate

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pulpe sau aripioare de pui in sos de soia

Pulpe sau aripioare de pui in sos de soia din: sos de soia, zahar, ulei, pudra de ghimbir, condimente, ceapa verde, pulpe sau aripioare de pui. Pulpe sau aripioare de pui in sos de soia se pot servi alaturi de o salata de legume (reteta aici) sau o garnitura de orez (reteta aici).   Ingrediente: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.