Pulpe sau aripioare de pui in sos de soia din: sos de soia, zahar, ulei, pudra de ghimbir, condimente, ceapa verde, pulpe sau aripioare de pui. Pulpe sau aripioare de pui in sos de soia se pot servi alaturi de o salata de legume (reteta aici) sau o garnitura de orez (reteta aici). Ingrediente: […]
Pulpe îmbrăcate
PrinteazaPulpe îmbrăcate din: aluat, pulpe de pui, condimente, ou, mustar, pasta de tomate, sare, piper.
- 1 pachet aluat pentru foitaj
- 8 pulpe inferioare de pui
- condimente pentru carne de pasare (cimbru, boia dulce, oregano, maghiran, curry)
- 1 ou
- 1 lingura mustar
- 1 lingura pasta de tomate
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Cu 8 ore înainte de preparare, scoţi aluatul din congelator, ca să se dezgheţe lent, în frigider.
Speli pulpele, le cureţi şi le usuci între şervete.
Le fierbi timp de 10 minute, după care le scurgi, le presari cu condimente pentru carnea de pasăre şi le ungi cu un amestec de muştar şi pastă de tomate.
Tai în 8 fâşii egale aluatul dezgheţat. După ce pulpele s-au răcit, le îmbraci în aluat, începând de la bază.
Ungi pachetele cu oul bătut cu puţină sare şi le coci în tava tapetată cu hârtie de copt, în cuptorul preîncălzit, circa 25 de minute, până se rumenesc frumos.
Dacă doreşti, poţi să presari seminţe de chimen sau de susan pe deasupra.
Pulpele astfel preparate pot fi servite atât ca aperitiv cald, cât şi rece.
Pulpe îmbrăcate
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe sau aripioare de pui in sos de soia
Pofta buna!