Pulpe in crusta de pesmet, seminte si cascaval
PrinteazaPulpe in crusta de pesmet, seminte si cascaval din: pulpe de pui, pemet, seminţe de susan, dovleac şi floarea-soarelui, cascaval, ou, sare, piper, morcov caramelizat şi seminţe de susan.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 2 linguri pesmet
- 2 linguri seminţe de susan, dovleac şi floarea-soarelui
- 100 g caşcaval ras
- 1 ou
- sare
- piper
Pentru garnitură:
- morcov caramelizat şi seminţe de susan
Mod de preparare:
Speli pulpele şi le ştergi cu un prosop de hârtie de surplusul de apă. Amesteci pesmetul cu caşcavalul ras, seminţele şi condimentele. Oul îl baţi într-un castron separat, cu 2 linguri de ulei.
Treci fiecare pulpă prin oul bătut apoi prin pesmetul cu seminţe. Aşezi frumos pulpele într-o tavă, pe hârtie de copt şi le dai la cuptor pentru 40-45 de minute.
Morcovul îl speli, îl cureţi şi îl feliezi, după care îl pui în tigaie la prăjit cu 2 linguri de ulei. După vreo 5 minute adaugi o linguriţă de zahăr şi amesteci până se caramelizează, prinzând o culoare arămie.
Presari seminţe de susan, opreşti focul şi aşezi pe farfurie garnitura, alături de pulpa de pui în crustă.
Pofta buna!
hai ca merita puiul in crusta