Pulpe cu legume

Printeaza

Pulpe cu legume din: pulpe de pui, usturoi, bacon, unt, ulei de floarea soarelui, sare, piper, boia, cartofi, marar, rosii cherry, dovlecei, gogosari si ceapa.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 4-5 catei usturoi
  • 6 felii bacon afumat
  • 100 g unt
  • 4-5 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • o lingurita boia dulce
  • 500 g cartofi
  • o legatura marar
  • 8-10 rosii cherry
  • 2 dovlecei
  • 3 gogosari
  • 2-3 cepe

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele pentru grill, se spală şi se taie cubuleţe. Se condimentează cu sare, piper, boia şi se stropesc cu puţin ulei.

Se lasă câteva minute la rece până se încinge grătarul. Se iau pulpele de pui, se curăţă de pieliţe, se opăresc, se spală şi se aranjează în tava tapetată cu ulei şi feliile de bacon afumat.

Se condimentează cu sare, piper, se împănează cu usturoiul, se stropesc cu puţină apă călduţă şi se bagă în cuptorul încins.

In acest timp, se curăţă cartofii, se spală şi se pun să fiarbă în apă cu sare.

Cartofii fierţi se pun într-un bol, se stropesc cu unt topit şi se pregătesc cu sare şi mărar.

Legumele se aşază pe grătar şi se rumenesc pe toate părţile.

Se aranjează pe platou împreună cu pulpele şi cartofii natur şi se servesc ornate cu mărar.

 

Pulpe cu legume

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. simplu si bun: pulpe cu legume daaaaaaaaaaaaaa 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.