Pulpe marinate la gratar
PrinteazaPulpe marinate la gratar din: pulpe de pui dezosate, Redusalt, usturoi, salvie, macris, patrunjel, coacaze, ulei.
- 10-12 pulpe de pui dezosate
- 1 linguriţă Redusalt
- 2 fire usturoi verde
- 6 frunze mari salvie
- 7-8 frunze măcriş
- 3 fire pătrunjel verde
- 60 g coacăze roşii
- 100 ml ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Pulpele de pui se freacă cu Redusalt şi piper şi se pun deoparte.
Se prepară o marinată din verdeţuri tocate, ulei şi coacăze zdrobite. Se aşază pulpele în marinată, astfel încât să fie acoperite complet. Se lasă cel puţin 2 ore (cel mai bine peste noapte), învârtindu-le de câteva ori. Se scot din marinată, se scurg şi se frig pe grătar.
Se taie bagheta felii, care se ung cu puţin ulei de măsline şi se frig pe grătar cca 1 min. pe fiecare parte. Pulpele de pui se servesc cu pâine prăjită şi salată proaspătă.
Pofta buna!