O reteta simpla si delicioasa de pulpe de miel la cuptor din: ceapa, usturoi, morcovi, telina, pulpa de miel fara os, sare, piper, cimbru, ulei de masline, pasta de tomate, supa, rosii, boabe de fasole alba si patrunjel tocat.
Ingrediente:
2 cepe
2 căţei de usturoi
200 g de morcovi
200 g de ţelină
1,6 kg de pulpă de miel fără os
sare
piper
2 linguriţe de cimbru
4 linguri de ulei de măsline
5 linguri de pastă de tomate
500 ml de supă
250 g de roşii
1 cutie de boabe de fasole albă (425 ml)
4 linguri de pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 120°C. Tăiaţi cubuleţe ceapa, usturoiul, legumele.
Frecaţi pulpele cu acest amestec. Aşezaţi-le în tigaie şi prăjiţi-le în ulei. Adăugaţi legumele, ceapa şi usturoiul şi căliţi-le.
De asemenea dăugaţi pasta de roşii. Turnaţi 300 ml de supă. Daţi pulpele la cuptor şi lăsaţi-le să se înăbuşească cca. 3 ore.
Tăiaţi roşiile cubuleţe, apoi scurgeţi fasolea. Adăugaţi-o peste carne împreună cu restul de supă fierbinte şi fierbeţi-o încă o oră.
Pulpa de miel cu sote de spanac din: pulpa de miel, spanac, usturoi, sare, piper, cartofi, unt, nucsoara, patrunjel. Ingrediente: 1,5 kg pulpă de miel 1,5 kg spanac sare piper 4 căţei usturoi 400 g cartofi 150 g unt nucşoară 3 linguri sos de friptură 1 legătură pătrunjel Mod de preparare: Pulpa cu osul […]
Pulpa de miel la gratar cu rozmarin din: ceapa, usturoi, rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere, ulei de masline, sare, piper, pulpa de miel. Ingrediente: 1/2 ceapa 4 catei de usturoi, curatat 2 linguri de frunze de rozmarin coaja de la 1 lamaie 1 lingura otet de mere 2 linguri ulei de masline sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.