Pulpe picante

Printeaza

Pulpe picante din: pulpe de pui, rosii, ceapa, morcov, ardei, boia, condiment.

Ingrediente:Pulpe_picante

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 500 g roşii cherry
  • 2 legături de ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute ulei
  • boia iute
  • condiment din legume uscate

 

Mod de preparare:

Condimentează pulpele de pui. Pune în mijlocul fiecărei pulpe un mănunchi de frunze de ceapă şi bastonaşe de morcov. Prinde cu o scobitoare.

Taie roşiile în două, iar ardeiul cubuleţe. Intr-o tavă unsă cu ulei, pune partea albă de la firele de ceapă tocată, cubuleţe de ardei şi sferturi de roşie.

Indeasă pulpele printre legume şi presară puţină boia iute. Stropeşte cu ulei, presară ardeiul iute tocat şi toarnă o cană cu apă. Lasă la cuptor 45 de minute.

Pulpe picante

Pulpe_picante

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.