Pulpe de pui aromate
PrinteazaPulpe de pui aromate din: pulpe, unt, usturoi, sare grunjoasa, miere, lamaie, piper, cimbru verde, salata verde, ulei de masline si otet balsamic.
- 8 pulpe
- 100 g unt
- o capatana de usturoi
- sare grunjoasa
- o lingurita miere
- o lamaie
- piper macinat
- 1-2 crengute cimbru verde
- o salata verde
- 2 lingurite ulei de masline
- 1-2 lingurite otet balsamic
Mod de preparare:
Se curăţă usturoiul, se pisează şi se amestecă cu untul moale. Se taie lămâia felii şi se stoarce puţin suc în crema de unt şi usturoi.
Pulpele se ung cu miere, cimbru, sare şi piper. Cu un cuţit li se crestează pielea şi se pune crema de unt şi usturoi.
Se aşază în tava unsă cu puţin unt şi se stropesc cu zeamă de lămâie.
Feliile de lămâie se pun pe marginea tăvii şi se bagă apoi la cuptor. Se prepară salata cu oţet, ulei şi sare.
Pulpele rumenite se servesc cu salata verde.
Pulpe de pui aromate
Pofta buna!