Ciorba cu carne de curcan, porc si pui din: carne de curcan (pulpă sau aripi), carne de pui (pulpe inferioare), carne de porc, cârnaţi afumati de porc, varză murată, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, ţelină, ardei iute, suc de rosii, zeamă de varză murată, sare. Ingrediente: 500 g carne de curcan (pulpă sau aripi) 500 g carne de pui (pulpe […]
Pulpe de pui cu carnaţi şi măsline
PrinteazaPulpe de pui cu cârnaţi şi măsline: pulpe de pui, carnati afumati, masline, cartofi, sos de rosii, foi de dafin, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 4 pulpe de pui
- 2 cârnaţi afumaţi
- 100 g măsline
- 4 cartofi
- 100 ml sos de roşii
- 2 foi de dafin
- pătrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie prăjeşti pulpele de pui tăiate pe jumătate. Când sunt prăjite pe ambele părţi, adaugi cârnaţii tâiaţi în bucăţi. Stingi cu sosul de roşii şi o ceşcuţă de apă caldă.
Adaugi cartofii tăiaţi în 6 bucăţi, măslinele şi foile de dafin. Pui un praf de sare, piper şi laşi să fiarbă la foc mic.
Când este totul aproape fiert, transferi mâncarea într-un vas de ceramică şi îl dai la cuptor încă 10 minute.
Aromatizezi cu pătrunjel.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!