Pulpe de pui cu carnaţi şi măsline

Printeaza

Pulpe de pui cu cârnaţi şi măsline: pulpe de pui, carnati afumati, masline, cartofi, sos de rosii, foi de dafin, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu carnaţi şi măsline

  • 4 pulpe de pui
  • 2 cârnaţi afumaţi
  • 100 g măsline
  • 4 cartofi
  • 100 ml sos de roşii
  • 2 foi de dafin
  • pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie prăjeşti pulpele de pui tăiate pe jumăta­te. Când sunt prăjite pe ambele părţi, adaugi cârnaţii tâiaţi în bucăţi. Stingi cu sosul de roşii şi o ceşcuţă de apă caldă.

Adaugi cartofii tăiaţi în 6 bucăţi, măsli­nele şi foile de dafin. Pui un praf de sare, piper şi laşi să fiarbă la foc mic.

Când este totul aproape fiert, trans­feri mâncarea într-un vas de ceramică şi îl dai la cuptor încă 10 minute.

Aromatizezi cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de carne cu orez si iaurt

Ciorba cu carne de curcan, porc si pui

Ciorba cu carne de curcan, porc si pui din: carne de curcan (pulpă sau aripi), carne de pui (pulpe inferioare), carne de porc, cârnaţi afumati de porc, varză murată, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, ţelină, ardei iute, suc de rosii, zeamă de varză murată, sare. Ingrediente: 500 g carne de curcan (pulpă sau aripi) 500 g carne de pui (pulpe […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.