Pulpe de pui cu cartofi si ardei gras

Printeaza

Pulpe de pui cu cartofi si ardei gras din: rozmarin, cartofi, ardei grasi, sare, piper, ulei de masline, pulpe de pui si boia.

Ingrediente:

  • 2 fire de rozmarin
  • 600 g cartofi
  • 2 ardei grasi rosii
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 pulpe de pui (a circa 200 g)
  • boia

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 °C. Se rup acele de rozma­rin şi se toacă. Se decojesc cartofii, se spală şi se taie cuburi.

Curăţă ardeii graşi şi se taie cuburi. Se condi­mentează cartofii şi ardeiul gras cu sare şi jumătate din cantitatea de rozmarin.

Amestecă uleiul de măsli­ne cu restul de rozmarin, sare şi piper şi se ung pulpele de pui cu acest amestec. Aşază apoi pe o tavă unsă cu ulei şi se presară peste ele boia.

In jurul lor se repartizează ardei gras şi cartofi şi se coace totul la cuptor timp de 50-60 min. Se ornează cu puţin roz­marin.

Pulpe de pui cu cartofi si ardei gras

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bune sunt pulpele de pui 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.