Pulpe de pui cu cartofi si ardei gras
PrinteazaPulpe de pui cu cartofi si ardei gras din: rozmarin, cartofi, ardei grasi, sare, piper, ulei de masline, pulpe de pui si boia.
Ingrediente:
- 2 fire de rozmarin
- 600 g cartofi
- 2 ardei grasi rosii
- sare
- piper
- 4 linguri ulei de masline
- 4 pulpe de pui (a circa 200 g)
- boia
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200 °C. Se rup acele de rozmarin şi se toacă. Se decojesc cartofii, se spală şi se taie cuburi.
Curăţă ardeii graşi şi se taie cuburi. Se condimentează cartofii şi ardeiul gras cu sare şi jumătate din cantitatea de rozmarin.
Amestecă uleiul de măsline cu restul de rozmarin, sare şi piper şi se ung pulpele de pui cu acest amestec. Aşază apoi pe o tavă unsă cu ulei şi se presară peste ele boia.
In jurul lor se repartizează ardei gras şi cartofi şi se coace totul la cuptor timp de 50-60 min. Se ornează cu puţin rozmarin.
Pulpe de pui cu cartofi si ardei gras
Pofta buna!
Ce bune sunt pulpele de pui 🙂