Pulpe de pui cu cartofi si dovleac
PrinteazaPulpe de pui cu cartofi si dovleac din: pulpe de pui, dovleac, cartofi, fasole verde, busuioc, ulei, ceapa, pasta de curry, lapte si concentrat vegetal de pui.
- 500 g pulpe de pui, taiate bucati mari
- 600 g dovleac, curatat de coaja si seminte, taiat cuburi mari
- 600 g cartofi, curatati si taiati cuburi mari
- 150 g fasole verde, taiata jumatati
- o mana de busuioc proaspat, rupt bucati
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa mare, tocata
- 2-3 linguri pasta de curry sau 2 linguri pudra de curry
- 400 g lapte degresat
- 350 ml concentrat vegetal de pui, fierbinte
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o oala incapatoare. Pune bucatile de pui si ceapa si prajeste-le 10 min, amestecand, pana cand carnea se rumeneste.
Incorporeaza pasta de curry, caleste 2-3 min, apoi adauga dovleacul si cartofii.
Adauga laptele si supa de pui, lasa sa dea in clocot, acopera si lasa sa fiarba la foc mic 5 min; ia capacul si mai tine pe foc 10 min.
Adauga fasolea verde si fierbe 4 min., pana se inmoaie.
Adauga busuiocul, ia de pe foc si lasa la frunzele la infuzat cateva minute inainte de a servi.
Pulpe de pui cu cartofi si dovleac
Pofta buna!
Delicioasa reteta 🙂