Pulpe de pui cu ceapa

Printeaza

Pulpe de pui cu ceapa din: pulpe de pui, bacon, sare grunjoasa, piper, ceapa, boia, zahar, vin spumant rose, sos de soia si ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 8 pulpe de pui
  • 200 g bacon
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • 4-5 cepe
  • boia dulce
  • 2 linguri zahar
  • 100 ml vin spumant rose
  • 2 linguri sos de soia
  • 2-3 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se înţeapă pulpele cu vârful unui cuţit, se condimentează cu sare si piper şi se stropesc cu vinul spumant şi uleiul de măs­line.

Se dau la cuptor la 160°C.

Spre final, se presară boia dulce şi se mai lasă 10 minute, până se rumenesc.

Se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se freacă cu sare şi sos de soia.

Se presară zahăr si se lasă 2-3 minute să-şi ia aromele, apoi se caramelizează în tigaie în sucul propriu.

Se adaugă baconul tăiat. Pulpele de pui se servesc pe pat de ceapă şi bacon.

 

Pulpe de pui cu ceapa

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.