Pulpe de pui la ceaun

Printeaza

O reteta de pulpe de pui la ceaun din: pulpe de pui, ardei, alune, miere, ulei de masline, unt, patrunjel, usturoi, condimente si piper.

Ingrediente:Pulpe de pui la ceaun

  • 8 pulpe de pui
  • 4 ardei galbeni
  • 200 g alune
  • o lingurita miere
  • 4 linguri ulei de masline
  • 75 g unt
  • o legatura de patrunjel
  • usturoi
  • 2-3 linguri condimente
  • piper negru macinat
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală pulpele de pui. Se scurg pe un şervet absorbant şi se ung cu puţin unt, se împănează cu o parte din usturoi, tăiat fâşiuţe, şi se condimentează cu condimente şi piper, după gust. Se acoperă cu folie şi se lasă la rece.

Intre timp, se spală ardeii, se curăţă, se taie cubuleţe şi se călesc în restul de unt amestecat cu uleiul de măsline. Se adaugă restul de usturoi şi alunele coapte. Se lasă câteva minute şi apoi se dau deoparte să se răcorească.

Se prăjesc pulpele în ceaun, în ulei. După ce s-au rumenit uniform şi s-au pătruns, se scot, se ung cu miere, se aşază pe un platou şi se pun deasupra ardeii şi alunele rumenite. Se ornează cu pătrunjel tăiat mărunt.

Pulpe de pui la ceaun

Pulpe de pui la ceaun

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pulpe de pui la ceaun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.