Acestea sunt disponibile sub formă de păstăi sau boabe individuale și sunt populare în bucătăria asiatică, dar au câștigat popularitate și în alte părți ale lumii datorită beneficiilor lor pentru sănătate și gustului lor delicat. Iată tot ce trebuie […]
Pulpe de pui la ceaun
PrinteazaPulpe de pui la ceaun din: pulpe de pui, ardei, alune, miere, ulei de masline, unt, patrunjel, usturoi, condimente si piper.
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui
- 4 ardei galbeni
- 200 g alune
- o lingurita miere
- 4 linguri ulei de masline
- 75 g unt
- o legatura de patrunjel
- usturoi
- 2-3 linguri condimente
- piper negru macinat
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
curăţă şi se spală pulpele de pui. scurg pe un şervet absorbant şi se ung cu puţin unt, se împănează cu o parte din usturoi, tăiat fâşiuţe, şi se condimentează cu condimente şi piper, după gust.
acoperă cu folie şi se lasă la rece.
Intre timp, se spală ardeii, se curăţă, se taie cubuleţe şi se călesc în restul de unt amestecat cu uleiul de măsline.
adaugă restul de usturoi şi alunele coapte. Se lasă câteva minute şi apoi se dau deoparte să se răcorească.
prăjesc pulpele în ceaun, în ulei. După ce s-au rumenit uniform şi s-au pătruns, se scot, se ung cu miere, se aşază pe un platou şi se pun deasupra ardeii şi alunele rumenite.
ornează cu pătrunjel tăiat mărunt.
Pulpe de pui la ceaun
Pofta buna!
Edamame – Ce sunt, beneficii si retete
Incoming search terms:
- pulpe de pui la ceaun