O reteta delicioasa de Pulpe de pui cu salată de ardei şi roşii coapte din: pulpa de pui, ardei grasi, rosii, ceapa verde, castraveti, ulei, cimbru uscat, miere, zeama de lamaie, sare si piper. Ingrediente: 8 pulpe de pui 4 ardei grasi (2 rosii, 2 verzi) 4 rosii 1 legatura de ceapa verde 2 castraveti […]
Pulpe de pui coapte in bere
PrinteazaPulpe de pui coapte in bere din: pulpe de pui, usturoi, bere, rozmarin, lamaie, boia, cimbru, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 4-5 căţei de usturoi
- 1 doză de bere (330 ml)
- 1 linguriţă rozmarin
- 1 lămâie
- 1 linguriţă cu boia iute
- 1 linguriţă boia dulce
- 1 vârf cuţit de cimbru
- 2 linguri ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli pulpele, le tai pe jumătate, apoi le freci bine cu un amestec de condimente (boia iute şi dulce, cimbru, piper, sare, rozmarin).
Torni ulei într-o tavă de cuptor, zeamă de lămâie, apoi adaugi căţeii de usturoi tăiaţi felii.
Pui pulpele, presari rozmarin şi torni încet printre bucăţi toată berea.
Acoperi vasui cu folie de aluminiu şi dai la cuptorul încins timp de 1 oră.
După 3/4 oră, îndepărtezi folia şi mai laşi tava la cuptor la foc mic, timp de 20 de minute, până scade sosul.
Serveşti pulpele de pui cu sote de legume şi cu o bere rece.
Pulpe de pui coapte in bere
Pofta buna!
Pui rustic din: pui, fainas, ulei, ceapa, vin, rosii, usturoi, patrunjel, masline, piper, sare. Ingrediente: 1 pui întreg (sau circa 1 kg ciocănele, sau pulpe superioare) 2 linguri făină 3 linguri ulei 1 ceapă mai mare 1 cană vin alb sec 5-6 roşii bine coapte (sau 5 linguri pastă de tomate de bună calitate) 2 […]
Pofta buna!