Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci si boia
PrinteazaPulpe de pui la cuptor cu ciuperci si boia din: pulpe de pui, ciuperci, sare, piper, boia de ardei, unt sau ulei.
Ingrediente:
- 3-4 pulpe de pui
- 4-5 ciuperci
- sare
- piper
- boia de ardei
- unt sau ulei
Mod de preparare:
Speli pulpele de pui, le treci prin pară de foc, le clăteşti, apoi le înlături umezeala cu un prosop de hârtie.
Le condimentezi cu sare, piper şi puţină boia de ardei iute.
Preîncălzeşti cuptorul pentru 5 minute.
Pui pulpele într-o tavă şi le dai la cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru 20 de minute.
Pregăteşti ciupercile, le speli, le usuci şi presari pe ele sare, piper şi puţin unt sau ulei.
Când pulpele sunt aproape gata, introduci în cuptor şi ciupercile.
Pofta buna!