Pulpe de pui cu ghimbir si sos de soia
PrinteazaPulpe de pui cu ghimbir si sos de soia din: pulpe de pui, ghimbir, sos de soia, ulei, coniac, otet, zahar pudra.
- 4 pulpe de pui
- 2 lingurite ghimbir ras
- 6 linguri sos de soia
- 6 linguri ulei
- 2 linguri coniac
- 2 linguri otet
- 2 lingurite zahar pudra
Mod de preparare:
Se amestecă ghimbirul cu sosul de soia, oţetul, alcoolul şi zahărul.
Carnea se curăţă bine, se spală şi se pune în amestec, având grijă ca toată să fie atinsă de sos. Se lasă 20 de minute.
Se scoate carnea din sosul în care a stat şi se şterge, iar sosul se păstrează.
Se încinge uleiul şi se pune carnea la prăjit.
După ce s-a rumenit pe toate părţile, se unge carnea cu sosul de marinată, se toarnă restul sosului în tavă şi se lasă, la foc mic, încă 20 de minute.
Pulpe de pui cu ghimbir si sos de soia
Pofta buna!