Pulpe de pui cu ghimbir si sos de soia

Printeaza

Pulpe de pui cu ghimbir si sos de soia din: pulpe de pui, ghimbir, sos de soia, ulei, coniac, otet, zahar pudra.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_ghimbir_si_sos_de_soia

  • 4 pulpe de pui
  • 2 lingurite ghimbir ras
  • 6 linguri sos de soia
  • 6 linguri ulei
  • 2 linguri coniac
  • 2 linguri otet
  • 2 lingurite zahar pudra

 

Mod de preparare:

Se amestecă ghimbirul cu sosul de soia, oţetul, alcoolul şi zahărul.

Carnea se curăţă bine, se spală şi se pune în amestec, având grijă ca toată să fie atinsă de sos. Se lasă 20 de minute.

Se scoate carnea din sosul în care a stat şi se şterge, iar sosul se păstrează.

Se încinge uleiul şi se pune carnea la prăjit.

După ce s-a rumenit pe toate părţile, se unge carnea cu sosul de marinată, se toarnă restul sosului în tavă şi se lasă, la foc mic, încă 20 de minute.

Pulpe de pui cu ghimbir si sos de soia

Pulpe_de_pui_cu_ghimbir_si_sos_de_soia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.