Pulpe de pui impanate cu legume si garnitura de fasole verde

Printeaza

Pulpe de pui impanate cu legume si garnitura de fasole verde

Ingrediente:

  • 8 pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 2 teline
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 150 g bacon
  • 400 g fasole verde din conserva
  • condimente
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureti morcovii, telinele, ardeii, ceapa si usturoiul, dai pe razatoarea fina morcovii si telinele, ceapa si ardeii ii tai marunt, iar usturoiul il pisezi.

Le amesteci pe toate, pui sare si piper după gust şi le dai deoparte.

Speli bine pulpele, pui la fiecare sub pieliţă câte o linguriţă din ames­tecul de legume, apoi le aşezi într-un vas termorezistent, presari condiment după gust şi torni peste ele câteva linguri de ulei şi o ceaşcă de apă.

Scoţi cu grijă păstăile din conservă, le speli sub jet de apă rece şi le scurgi bine.

Faci apoi „snopi” din 6-7 păstăi, legi fiecare snop cu câte o fâşie de bacon pe care o prinzi cu o scobitoare.

Aşezi „snopii” peste pulpe şi le dai la cuptoi, la foc potrivit pentru 40 de minute.

Din când în când, scoţi vasul şi pui peste pulpe şi păstăi câteva linguri din zeama în care fierb.

 

Pulpe de pui impănate cu legume si garnitură de fasole verde

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata pulpele de pui. O sa le pregatesc si eu asa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.