Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, prosciutto, salam, crackers, hummus, guacamole, masline, rodie, busuioc sau menta. Un platou festiv cu aperitive alese este piesa centrală a oricărei petreceri sau ocazii speciale. În acest articol, vă vom dezvălui cum să creați un platou impresionant, plin de arome și texturi delicioase. Descoperiți […]
Pulpe de pui invelite in piure de cartofi
PrinteazaPulpe de pui invelite in piure de cartofi
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui
- 6-7 cartofi noi
- 1 ou
- 1 linguriţă cimbru
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- ulei
- făină
Mod de preparare:
Pulpe de pui invelite in piure de cartofi: Speli pulpele, le îndepărtezi pielea şi le pui la fiert în apă cu sare. Cureţi apoi 4 cartofi şi-i fierbi în apă cu sare, iar când sunt gata îi pasezi.
Razi peste ei cartofii cruzi rămaşi şi curăţaţi, adaugi oul bătut, mărarul tocat, sare, piper şi cimbru şi omogenizezi compoziţia.
Amesteci făina cu sare, piper şi cimbru, dai prin acest amestec carnea fiartă, apoi îmbraci fiecare bucată de carne în compoziţia de cartofi şi le prăjeşti pe toate în ulei încins. Sunt bune cu orice salată de sezon.
Poftă bună!
Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale
Plăcinte Boierești cu Umplutură
Plăcinte Boierești cu Umplutură din: faina, drojdie, lapte caldut, zahar, sare, oua, unt, mere, scortisoara, nuci. Redescoperă gustul autentic al plăcintelor boierești cu o notă modernă! Această rețetă inovatoare îmbină tradiția culinară românească cu un twist creativ, oferindu-ți o experiență gastronomică unică. Plăcintele noastre boierești sunt perfecte pentru orice moment al zilei, fiind o alegere […]
Sunt bune ca gust dar ca aspect nu imi plac