Pulpe de pui cu linte si rosii cherry
PrinteazaPulpe de pui cu linte si rosii cherry din: pulpe de pui, ceapa rosie, ulei de masline, rosii cherry, seminte de chimen, linte verde, otet din vin rosu, patrunjel.
- 500 g pulpe de pui dezosate, fara piele, taiate in bucati
- 1 ceapa rosie, taiata in sferturi
- 1 lingura ulei de masline
- 200 g rosii cherry
- 1 lingurita seminte de chimen
- 1 conserve de linte verde
- 2 linguri otet din vin rosu
- 1 mana de patrunjel tocat
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200C. Tavaleste puiul si ceapa prin ulei, apoi aranjeaza-le intr-o tava de copt si asezoneaza-le.
Coace-le 10 minute, apoi adauga rosiile cherry si presara semitnele de chimion. Gateste totul inca 10 minute.
Adauga linte, iau cand puiul este gata, incorporeaza otetul din vin rosu si patrunjelul si asezoneaza dupa gust.
Pulpe de pui cu linte si rosii cherry
Pofta buna!