Pulpe de pui cu linte si rosii cherry

Printeaza

Pulpe de pui cu linte si rosii cherry din: pulpe de pui, ceapa rosie, ulei de masline, rosii cherry, seminte de chimen, linte verde, otet din vin rosu, patrunjel.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_linte_si_rosii_cherry

  • 500 g pulpe de pui dezosate, fara piele, taiate in bucati
  • 1 ceapa rosie, taiata in sferturi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 g rosii cherry
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1 conserve de linte verde
  • 2 linguri otet din vin rosu
  • 1 mana de patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C. Tavaleste puiul si ceapa prin ulei, apoi aranjeaza-le intr-o tava de copt si asezoneaza-le.

Coace-le 10 minute, apoi adauga rosiile cherry si presara semitnele de chimion. Gateste totul inca 10 minute.

Adauga linte, iau cand puiul este gata, incorporeaza otetul din vin rosu si patrunjelul si asezoneaza dupa gust.

Pulpe de pui cu linte si rosii cherry

Pulpe_de_pui_cu_linte_si_rosii_cherry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.