Pui cu sos de miere si vin din: vin alb, sos de soia, pudra de usturoi, piept de pui, ulei, miere, faina, sare, piper. 4 portii Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, […]
Pulpe de pui cu masline si vin alb
PrinteazaPulpe de pui cu masline si vin alb din: pulpe de pui, frunze de dafin, ulei de măsline extravirgin, măsline negre, vin alb sec.
Ingrediente:
- 800 g de pulpe de pui
- 10 frunze de dafin
- 6 linguri de ulei de măsline extravirgin
- 400 g de măsline negre (fără sâmburi)
- 200 ml de vin alb sec
Mod de preparare:
Spălaţi şi flambaţi carnea de pui (dacă este necesar). Uscaţi-o şi-aşezaţi-o într-o tigaie (care merge şi în cuptor, şi pe aragaz), cu ulei de măsline, şi rumeniţi-o pe toate părţile.
Săraţi şi adăugaţi măslinele şi dafin. Stingeţi cu vinul şi fierbeţi la foc mare timp de 5 minute.
Preîncălziţi între timp cuptorul la 200 °C pe modul static.
Daţi tava la cuptor, coaceţi aproximativ 50 de minute.
Pulpe de pui cu masline si vin alb
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui cu sos de miere si vin
Pui cacciatore (Pui vanatoresc)
Pui cacciatore (Pui vanatoresc) din: pui, unt, sherry, rosii, ciuperci, condimente, ardei grasi, pudra de usturoi, frunze de dafin, orez. Ingrediente: 1 kg pui 100 gr unt 120 ml sherry 1 cutie rosii cuburi 1 cutie ciuperci condimente italiene, dupa gust 2 ardei grasi, tocati pudra de usturoi frunze de dafin orez, pentru servire […]
Pofta buna!