Pulpe de pui cu masline si vin alb

Printeaza

Pulpe de pui cu masline si vin alb din: pulpe de pui, frunze de dafin, ulei de măsline extravirgin, măsline negre, vin alb sec.

Pulpe_de_pui_cu_masline_si_vin_alb

Ingrediente:

  • 800 g de pulpe de pui
  • 10 frunze de dafin
  • 6 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • 400 g de măsline negre (fără sâmburi)
  • 200 ml de vin alb sec

 

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi şi flambaţi carnea de pui (dacă este necesar). Uscaţi-o şi-aşezaţi-o într-o tigaie (care merge şi în cuptor, şi pe aragaz), cu ulei de măsline, şi rumeniţi-o pe toate părţile.

Săraţi şi adăugaţi măslinele şi dafin. Stingeţi cu vinul şi fierbeţi la foc mare timp de 5 minute.

Preîncălziţi între timp cuptorul la 200 °C pe modul static.

Daţi tava la cuptor, coaceţi aproximativ 50 de minute.

Pulpe de pui cu masline si vin alb

Pulpe_de_pui_cu_masline_si_vin_alb

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pui cu sos de miere si vin

Pui cu sos de miere si vin din: vin alb, sos de soia, pudra de usturoi, piept de pui, ulei, miere, faina, sare, piper. 4 portii Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, […]

 

retete

Pui cacciatore (Pui vanatoresc)

Pui cacciatore (Pui vanatoresc) din: pui, unt, sherry, rosii, ciuperci, condimente, ardei grasi, pudra de usturoi, frunze de dafin, orez. Ingrediente: 1 kg pui 100 gr unt 120 ml sherry 1 cutie rosii cuburi 1 cutie ciuperci condimente italiene, dupa gust 2 ardei grasi, tocati pudra de usturoi frunze de dafin orez, pentru servire   […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.