Pulpe de Pui cu Legume la Cuptor din: pulpe de pui, cartofi, morcovi, ceapa, usturoi, ulei de masline, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe de pui (aproximativ 800 de grame) 2 cartofi mari, taiati cubulete 2 morcovi, taiati rondele 1 ceapa mare, taiata solzi 2 catei de usturoi, tocati marunt 2 linguri de […]
Pulpe de pui cu pasta de curry
PrinteazaPulpe de pui cu pasta de curry din: pulpe de pui, pasta de curry, lemongrass, unt de arahide, nuca de cocos, lychee, apa, ceapa rosie, coriandru.
- 8 pulpe de pui
- 20 ml pastă roşie de curry
- 2 beţe de lemongrass
- 80 g unt de arahide
- 375 g nucă de cocos deshidratată
- 1 conservă cu lychee plus sirop
- 750 ml apă
- ceapă roşie şi coriandru proaspăt, tocat
Mod de preparare:
Prăjeşte copanele în puţin ulei. Scoate-le din tigaie.
Pune pasta de curry în tigaia în care ai prăjit puiul, adaugă lemongrass şi unt de arahide.
Toarnă nuca de cocos, apă, lychee şi siropul şi adu la fierbere.
După ce a dat în fiert, redu focul şi lasă să fiarbă la foc mic, adaugă puiul prăjit şi fierbe timp de 15 minute sau până când carnea este fiartă.
Decorează cu ceapă roşie tăiată fin şi coriandru. Serveşte cu orez balsamic.
Pulpe de pui cu pasta de curry
Pofta buna!
Reteta zilei: Pulpe de pui cu sos de patrunjel
Pulpe de pui cu sos de patrunjel din: faina, pulpe de pui, sare, ulei, unt, ceapa, usturoi, patrunjel, sofran, vin alb. Ingrediente: ⅓ cana faina 4 pulpe superioare de pui sare 1 cană ulei 2 ½ linguri unt 1 ceapă 1 catel de usturoi, decojit 2 legaturi pătrunjel proaspăt 1 praf de șofran ¾ cana […]
Pofta buna!