Pulpe de pui picante cu vin

Printeaza

Pulpe de pui picante cu vin din: pulpe, bulion, boia, ulei, sare, piper, vin.

Ingrediente:

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 2 linguriţe bulion
  • o linguriţă boia iute
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin

 

Mod de preparare:

Pulpe de pui picante cu vin: Intr-un vas se amestecă bulionul cu boiaua, sare, piper şi ulei. Cu acest amestec se ung pulpitele de pui. Se aşază într-o tavă de cuptor şi se toarnă vinul.

Se lasă 40 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.