Pulpe de pui cu prune si sos alb din: pulpe de pui, faina, prune, nuci, ceapa, unt, smantana, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
4 pulpe de pui
100 g făină
10 prune fără sâmburi
1/2 pahar nuci mărunţite
3 cepe
2 linguri unt
300 ml smântână pentru gătit
sare
piper măcinat
100 ml ulei
Mod de preparare:
Speli pulpele, le sărezi şi condimentezi, le treci prin făină, după care le prăjeşti în ulei încins, pe ambele părţi, până se formează o crustă şi sunt pe pătrunse pe jumătate.
Cureţi ceapa şi o tai inele. Intr-un alt vas încingi untul şi căleşti ceapa, până devine aurie.
Prăjeşti nucile în tigaia unsă cu 1 lingură de ulei şi adaugi smântână şi un praf de sare.
Aşezi într-o tavă carnea şi inelele de ceapă. Adaugi jumătăţi de prune şi acoperi totul cu sosul de smântână şi nuci.
Introduci vasul în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), pentru 30 de minute.
Pulpe de pui cu anghinare din: pulpe de pui, anghinare, ceapa, usturoi, bacon, cartofi, vin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe de pui 4 bucăţi anghinare o ceapă 5 căţei usturoi 150 g cuburi bacon 4 cartofi 200 ml vin alb sec 200 ml apă 500 ml supă de pui 3 linguri ulei sare piper […]
Pulpe de pui cu verdeata din: ulei de masline, pui, otet de vin rosu, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin, patrunjel, oregano, fulgi de piper rosu, turmeric. Ingrediente: 2/3 ceasca de ulei de măsline 3-4 pulpe de pui ¼ ceasca otet de vin rosu 25 catei de usturoi 1 lingurita ulei de măsline 1 linguriță cimbru uscat […]
Pulpe de pui in sos de rosii uscate din: pulpe de pui, unt, uaturoi, fulgi de ardei rosu, supa de pui, smantana, rosii uscate in ulei, parmezan, busuioc, oregano, cimbru. Ingrediente: 8 pulpe superioare de pui 3 linguri de unt nesărat 3 catei de usturoi, tocat 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu 1 cană supa […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.