Pulpe de pui cu roşii si morcovi la tavă

Printeaza

Pulpe de pui cu roşii si morcovi la tavă din: pulpe de pui, sare, piper, faina, ulei, vin alb, rosii, morcovi, usturoi si patrunjel.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 3 linguri făină
  • 0,7 dl ulei
  • 1 dl vin alb
  • 300 g roşii
  • 500 g morcovi fragezi
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 fir de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pulpe de pui cu roşii si morcovi la tavă: Speli pulpele, iar partea cu piele o crestezi cu un cuţit bine ascuţit, apoi le freci cu sare şi cu piper. Treci fiecare pulpă prin făină şi le aşezi într-un vas termorezistent uns cu ulei.

Stropeşti pulpele cu ulei, torni peste ele vinul, acoperi cu folie şi le pui în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius.

Când pulpele sunt pe jumătate gata, desfaci folia şi aşezi mor­covi fragezi tăiaţi în bucăţi mai mari lângă pulpe. Aşezi şi roşii în­tregi sau tăiate în două, în funcţie de mărime.

Cureţi usturoiul, îl tai în bucăţi mai mari, îl pui în tavă, presari pătrun­jelul verde tocat fin şi pui tava în­apoi în cuptor pentru încă 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.