Pulpe de pui cu rosii si vinete

Printeaza

Pulpe de pui cu rosii si vinete din: pulpe de pui, rosii, vinete, ulei, faina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 2 roşii mari
  • 2 vinete
  • o lingură ulei
  • o lingură făină
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpe de pui cu rosii si vinete: Vinetele se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă 20 de minute la scurs. rumeneşte carnea în ulei, se scoate şi se pun rondelele de vinete.

lasă 10 minute, se pun roşiile tăiate şi carnea, putina apă, se lasă la fiert sub capac pentru 20 de minute. drege cu smântână amestecată cu făina şi se mai lasă pe foc circa 5 minute.

potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

Falafel cu mazăre: Delicatesă orientală

Falafel cu mazăre: Delicatesă orientală din: mazare, faina de naut, usturoi, chimion, coriandru, sare, piper, ulei de masline. Descoperă rețeta de falafel cu mazăre, o reinterpretare modernă a clasicei delicatese orientale. O opțiune sănătoasă, bogată în proteine și savoare! În anumite regiuni din Europa, mazărea verde este folosită ca substitut pentru năut, conferind falafelului o […]

Chec Tradițional Românesc – Rețeta Delicioasă

Chec Tradițional Românesc – Rețeta Delicioasă din: oua, zahar, lapte, faina, ulei, praf de copt, esenta de vanilie. Descoperă rețeta autentică de chec românesc, o delicatesă tradițională care a însoțit mesele românilor de-a lungul timpului. Cu o textură moale și aromată, acest chec te va cuceri de la prima degustare! Checul este un desert popular […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.