Pulpe de pui cu salata de ardei si rosii coapte
PrinteazaO reteta de Pulpe de pui cu salata de ardei si rosii coapte din: pulpe de pui, ardei grasi, rosii, ceapa verde, ulei, cimbru, miere, zeama de lamaie, sare si piper.
- 8 pulpe de pui
- 4 ardei grasi (2 rosii, 2 verzi)
- 4 rosii
- 1 legatura ceapa verde
- 2 castraveti
- 50 ml ulei
- 1 lingurita rasa cimbru uscat maruntit
- 3 linguri miere
- 2 linguri zeama de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curata pulpe, parliti-le la flacara aragazului si crestati-le pe ambele parti. Spalati-le si scurgeti-le de apa, stergeti-le, apoi ungeti-le cu ulei si presarati-le cu sare si piper. Amestecati intr-un castron mierea cu zeama de lamaie si cimbrul, dupa care ungeti pulpe de pui cu acest amestec.
Puneti-le pe gratarul incins si frigeti-le pana se rumenesc bine pe toate partile. Puneti pe gratar ardeii grasi si rosiile taiate in felii si frigeti-le pana se rumenesc putin pe ambele parti, apoi puneti-le intr-un castron.
Adaugati ceapa verde tocata marunt si castravetii taiati rondele. Serviti cate 2 pulpe la o portie alaturi de salata de ardei si rosii coapte si ornati cu feliute de lamaie.
Pulpe de pui cu salata de ardei si rosii coapte
Pofta buna!