Pulpe de pui cu spanac

Printeaza

Pulpe de pui cu spanac din: pulpe de pui, usturoi, lamaie, smantana, spanac, piept de porc, unt, cimbrisor, boia, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_spanac

  • 500 g pulpe de pui superioare dezosate
  • 4 căţei de usturoi
  • 1/2 lămâie
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • 250 g spanac baby
  • 50 g piept de porc afumat
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • cimbrişor
  • boia dulce
  • puţin parmezan ras

 

Mod de preparare:

Pulpele de pui se asezonează cu sa<e, piper, boia şi cimbrişor. Pieptul de porc afumat se taie cubuleţe şi se prăjeşte în unt, apoi se adaugă pulpele de pui.

Se presară cu usturoiul mărunţit şi se stropeşte cu zeama de lămâie.

Se înăbuşe la foc mediu sub capac, dacă este nevoie se toarnă puţină apă. Când carnea este pătrunsă, se adaugă spanacul, se toarnă smântână şi se fierbe până când sosul se îngroaşă.

La sfârşit se presară cu parmezan ras.

Pulpe de pui cu spanac

Pulpe_de_pui_cu_spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • spanac la cuptor cu superioare pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.