Pulpe de pui cu spanac
PrinteazaPulpe de pui cu spanac din: pulpe de pui, usturoi, lamaie, smantana, spanac, piept de porc, unt, cimbrisor, boia, parmezan, sare, piper.
- 500 g pulpe de pui superioare dezosate
- 4 căţei de usturoi
- 1/2 lămâie
- 200 ml smântână pentru gătit
- 250 g spanac baby
- 50 g piept de porc afumat
- 50 g unt
- sare
- piper
- cimbrişor
- boia dulce
- puţin parmezan ras
Mod de preparare:
Pulpele de pui se asezonează cu sa<e, piper, boia şi cimbrişor. Pieptul de porc afumat se taie cubuleţe şi se prăjeşte în unt, apoi se adaugă pulpele de pui.
Se presară cu usturoiul mărunţit şi se stropeşte cu zeama de lămâie.
Se înăbuşe la foc mediu sub capac, dacă este nevoie se toarnă puţină apă. Când carnea este pătrunsă, se adaugă spanacul, se toarnă smântână şi se fierbe până când sosul se îngroaşă.
La sfârşit se presară cu parmezan ras.
Pulpe de pui cu spanac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- spanac la cuptor cu superioare pui