Pulpe de pui la tigaie

Printeaza

Pulpe de pui la tigaie din: pulpe de pui, ulei, usturoi, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:

  • o caserolă pulpe superioare de pui
  • 4 linguri ulei
  • 100 g unt
  • 4 căţei usturoi
  • 1/2 linguriţă rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpe de pui la tigaie: Carnea presărată cu sare şi piper se pune la rumenit în unt topit în ulei. Se adaugă usturoiul atunci când se întorc pe partea cealaltă.

Se toarnă apoi apă cât să le cuprindă. Se fierb pulpele 10 minute sub capac şi 20 de minute fără.

Când puiul este aproape rumenit, se presară rozmarinul.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.