Pulpe de pui cu lamaie si seminte de susan din: pulpe de pui, sare, piper, lamai, broccoli, usturoi, ulei, vin, susan. Ingrediente: 4 pulpe de pui sare piper proaspăt măcinat 2 lămâi 600 g buchete de broccoli 4 căţei de usturoi ulei de măsline 100 ml vin alb, sec 120 ml supă de pasăre 2-3 linguri […]
Pulpe de pui umplute cu busuioc si parmezan
PrinteazaPulpe de pui umplute cu busuioc si parmezan din: busuioc verde, parmezan, usturoi, ulei de măsline, pulpe de pui, sare de mare, piper.
Ingrediente:
- 50 g de busuioc verde
- 40 g parmezan ras
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri ulei de măsline virgin
- 4 pulpe de pui cu piele
- sare de mare
- piper
Mod de prepare:
Se amestecă busuiocul tocat cu parmezan, usturoi, ulei de , măsline şi un praf de sare.
Se pasează. Se desprinde pielea de pe pulpe, cu atenţie. Iau astfel naştere buzunărele, care se umplu cu pasta de busuioc.
Se sărează şi se piperează.
Se unge grillul cu ulei şi se frig pulpele cca 20 min. pe o parte, apoi se întorc şi se mai frig 20 min. pe partea cealaltă. înainte de servire se lasă să se odihnească carnea 5 min.
Se serveşte cu ardei copţi sau fripţi pe grătar şi lu salată.
Pulpe de pui umplute cu busuioc si parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]
Pofta buna!