Pulpe de pui umplute cu ceafa afumata

Printeaza

Pulpe de pui umplute cu ceafa afumata din: pulpe de pui, ceafa, oua, ceapa, usturoi, patrunjel, unt, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Pulpe de pui umplute cu ceafa afumata

  • 4 pulpe întregi de pui
  • 200 g ceafă afumată
  • 2 ouă fierte
  • 1 ou crud
  • 1 ceapă
  • 2+5 căţei usturoi
  • frunze de pătrunjel verde
  • 30 g unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Ceapa şi 2 căţei de usturoi mărunţite se călesc în ulei împreună cu pătrunjelul verde.

Ceafa afumată se trece prin maşiria de tocat carne, se adaugă ouăle tăiate cubuleţe, amestecul de ceapă, gălbenuşul de ou, se asezonează cu sare, piper şi se amestecă. La sfârşit se încorporează albuşul bătut spumă.

Se îndepărtează cu grijă pielea de pe pulpe, se introduce umplutura şi se prinde capătul pielii cărnii cu scobitori.

Se asezonează pulpele cu sare, piper şi boia dulce, se aşază într-o tavă. Se pune untul peste pulpe, 5 căţei de usturoi lângă ele, se toarnă puţină apă şi se introduce în cuptor pentru 30 de minute.

Se serveşte cu garnitură de cartofi natur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.