Steak de Miel cu Chimichurri din: miel, ulei, sare, piper, patrunjel, usturoi, oregano, ardei, otet, zeama de lamaie. Această rețetă îți va transforma masa într-o experiență gastronomică de neuitat, combinând textura fragedă a cărnii de miel cu prospețimea ierburilor și picăntura usturoiului din chimichurri. Reteta Steak de Miel cu Chimichurri Ingrediente: Pentru Steak-ul de Miel: […]
Pulpe de pui umplute la gratar
PrinteazaPulpe de pui umplute la gratar din: pulpe de pui, crema de branza, masline, rosii, sare, piper, lamaie, pesto.
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui, cu piele
umplutura:
- 200 g cremă de brânză
- 100 g măsline negre, fără sâmburi, tăiate mărunt
- 8 roşii uscate, în ulei, tăiate mărunt
- sare şi piper negru măcinat
marinada:
- coaja rasă fin
- sucul de la 1/2 lămâie
- 3-4 linguri cu pesto verde
Mod de preparare:
Pulpe de pui umplute la gratar: Foloseşte un cuţit ascuţit pentru a scoate oasele. Crestează pielea. Amestecă ingredientele pentru marinată.
Pentru a face umplutura, bate crema până se înmoaie, apoi amestec-o cu măslinele, roşiile şi asezonează, împarte compoziţia între cele 8 pulpe, împachetând carnea în jurul umpluturii.
Pune carnea umplută într-o farfurie întinsă şi unge-o cu marinata pregătită anterior. Las-o la rece 3-4 ore.
Infige carnea marinată în beţe de frigărui, folosind câte 2 beţe pentru 4 pulpe. Coace carnea la foc mediu, pe grătar, timp de 15 minute, întorcând-o regulat şi ungând-o cu marinată.
Serveşte imediat.
Pofta buna!
Ceaiul de Tarhon: Elixirul Natural pentru o Digestie Optimă
Ceaiul de Tarhon: Elixirul Natural pentru o Digestie Optimă. Tarhonul, o plantă aromată cu o lungă istorie în medicina tradițională, este recunoscut pentru proprietățile sale digestive remarcabile. Această iarbă, nu doar că adaugă o aromă unică în preparatele culinare, dar servită sub formă de ceai, devine un aliat de nădejde pentru sănătatea digestivă. Proprietățile Digestive […]