Pulpe de pui umplute

Printeaza

O reteta de pulpe de pui umplute din: pulpe de pui, vin alb, rozmarin, salvie, ulei de masline, usturoi, sunca, kaiser, paine, ceapa, usturoi, patrunjel, ulei de masline, lapte, sare si piper.

Ingrediente:Pulpe de pui umplute

  • 8 pulpe de pui
  • 50 ml vin alb
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 2 frunze salvie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi

pentru umplutura:

  • 4 felii sunca presata
  • 2 felii kaiser
  • 1 felie paine
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 ml lapte degresat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rupi pâinea bucăţele şi o înmoi în lapte. între timp, tai ceapa, ustu­roiul şi le căleşti într-o lingură de ulei încins până când se înmoaie. Tai şunca presată bucăţi mari şi o adaugi peste ceapă împreună cu pâinea stoarsă bine. Ţii amestecul pe foc timp de 5 mi­nute şi, la sfârşit, adaugi pătrun­jelul tocat.

Indepărtezi pielea de pe pulpe, o dezosezi şi baţi pulpele bine ca pentru şniţele. Presari sare şi pi­per după gust. Tai feliile de kaiser (bacon) fâşii, le aşezi peste bucăţile de carne, apoi întinzi deasupra compoziţia de pâine şi şunca presată.

Rulezi fiecare bucată de carne, o fixezi cu o scobitoare sau o legi cu aţă de bucătărie, într-o tavă, încălzeşti uleiul rămas cu 1 căţel de usturoi zdrobit, sal- via, rozmarinul şi frunza de dafin. Prăjeşti rulourile de pui pe toate părţile, le stropeşti cu vin şi le ţii pe foc până când lichidul scade.

Condimentezi cu sare şi piper după gust, apoi dai tava la cup­tor, la foc moderat pentru 25 de minute. Serveşti pulpele cu o sa­lată asortată.

Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.