Pulpe de pui cu usturoi
PrinteazaPulpe de pui cu usturoi din: pulpe de pui, catei de usturoi, pasta de rosii, vin alb, ulei, busuioc, frunze de salvie, sare, piper.
- 6 pulpe de pui
- 10 catei de usturoi
- 50 g pasta de rosii
- 200 ml vin alb
- ulei
- busuioc pisat
- frunze de salvie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiem pulpele pe jumătate şi le fierbem 15 minute în apă cu sare. Le scoatem într-o strecurătoare.
Separat, într-un bol amestecăm pasta de roşii cu o lingură de ulei, 5 căţei de usturoi pisat, busuioc, sare şi piper.
Punem bucăţile de pui într-o tavă şi le ungem cu pasta de roşii, preparată anterior. Zdrobim în coajă restul de usturoi şi îl punem în tavă, împreună cu frunze de salvie şi piper boabe.
Turnăm vinul în tavă şi coacem 45 minute la foc moderat.
Pulpe de pui cu usturoi
Pofta buna!