Pulpe de pui cu usturoi

Printeaza

Pulpe de pui cu usturoi din: pulpe de pui, catei de usturoi, pasta de rosii, vin alb, ulei, busuioc, frunze de salvie, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_usturoi

  • 6 pulpe de pui
  • 10 catei de usturoi
  • 50 g pasta de rosii
  • 200 ml vin alb
  • ulei
  • busuioc pisat
  • frunze de salvie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiem pulpele pe jumătate şi le fierbem 15 minute în apă cu sare. Le scoatem într-o strecurătoare.

Separat, într-un bol amestecăm pasta de roşii cu o lingură de ulei, 5 căţei de usturoi pisat, busuioc, sare şi piper.

Punem bucăţile de pui într-o tavă şi le ungem cu pasta de roşii, preparată anterior. Zdrobim în coajă restul de usturoi şi îl punem în tavă, împreună cu frunze de salvie şi piper boabe.

Turnăm vinul în tavă şi coacem 45 minute la foc moderat.

Pulpe de pui cu usturoi

Pulpe_de_pui_cu_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.