Pulpe de pui cu varza murata

Printeaza

Pulpe de pui cu varza murata din: pulpe de pui, varza murata, ciuperci, rosii cherry, vin, ulei, sos de soia, marar, sare, piper, boia dulce.

Ingrediente:

  • 500 g pulpe de pui
  • 400 g varza murata
  • 200 g ciuperci
  • 100 g rosii cherry
  • 100 ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • 30 ml sos de soia
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Cureţi pulpele, le speli, le pui la marinat cu puţin ulei, sos de soia, sare, piper şi boia şi le ţii 30 de minute, după care le tai în două la încheietură.

Speli frunzele de varză cu apă rece, le ştergi şi le laşi pe platou. Pe fiecare frunză aşezi fire de marar si le stropesti cu sosul de la marinata.

Pui pe fiecare frunză o bucată de pulpă fără os, ciuperci tăiate şi rulezi, prinzând totul înăuntru.

Aşezi totul într-o tavă, garniseşti cu ciuperci, cu jumătăţi de rftşii cherry, crenguţe de mărar, stropeşti cu ulei şi vin alb şi laşi la cuptor circa 35 de mi­nute, la 180 de grade Celsius.

 

Pulpe de pui cu varza murata

Pulpe_de_pui_cu_varza_murata

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.