Pulpe de rata cu cirese

Printeaza

Pulpe de rata cu cirese din: pulpe de rata, cirese, unt, vin, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de rata cu cirese

  • 4 pulpe raţă sau 2 piepţi rasă
  • 200 g cireşe fără sâmburi
  • 50 g unt
  • 250 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune carnea într-o formă termorezisten-tă, se unge cu unt şi se coc la cuptorul preîncălzit cca 45 minute.

Se scoate vasul din cuptor, se scurge grăsimea, se adaugă vinul, sare, piper şi cireşe fără sâmburi şi se mai ţine la cuptor să fiarbă 10 minute.

 

Pofta buna!

 


Poate iti place si:

Pulpe de rata cu varza de Bruxelles

Pulpe de rata cu varza de Bruxelles

Pulpe de rata cu varza de Bruxelles din: pulpe de rata, varza de Bruxelles, morcov, ceapa, rosii, marar, rozmarin, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe de raţă 500 g varză de Bruxelles 1 morcov 1 ceapă 2 roşii mărar rozmarin usturoi 100 ml vin alb sare piper   Mod de preparare: Pulpele de raţă […]

Pulpe de rată în suc propriu cu sote de cartofi

Pulpe de rata cu ciuperci

Pulpe de rata cu ciuperci din: ciuperci uscate, pulpe de rata, ceapa, ciuperci, vin rosu, supa de pui, cimbru. Ingrediente: ¼ cana ciuperci uscate 2 pulpe rata 3 cepe 8 ciuperci 1 cana vin rosu 1 ½ cana supa de pui 4 crengute de cimbru   Mod de preparare: Adaugati ciupercile uscate intr-un bol mic […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.