Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]
Pulpe cu sos de rosii si masline
PrinteazaPulpe cu sos de rosii si masline din: pulpe de pui, rosii, ceapa, usturoi, masline verzi, ulei, sare, piper si patrunjel.
- 4 pulpe de pui
- 1 cutie cu rosii intregi
- 1 ceapa mica
- 1 catel de usturoi
- 100 g masline verzi
- ulei
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare:
Curăţă pulpele, spală-le şi tamponează-le cu un şervet de hârtie care să absoarbă excesul de apă.
Ţine pulpele o jumătate de oră la frigider într-o marinată din două linguri cu ulei, un căţel de usturoi pisat, sare şi piper.
Incinge 3-4 linguri cu ulei într-o tigaie şi adaugă pulpele. Acoperă şi lasă-le să se înăbuşe.
Separat, pune la blender roşiile din cutie.
Toacă mărunt ceapa şi căleşte-o până ce se înmoaie. Adaugă sucul de roşii. Potriveşte de sare şi piper.
Scoate sâmburii din măsline, taie-le rondele şi încorporează-le în sosul de pe foc. Lasă totul să dea în clocot.
Adaugă pulpele prăjite şi ţine acoperit cinci minute.
Decorează cu frunze proaspete de pătrunjel şi serveşte-le calde, cu pâine prăjită.
Pulpe cu sos de rosii si masline
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de pui cu sos de ceapa din: pulpe superioare de pui, ceapa verde, usturoi verde, rosii, bulion, sare si piper. Ingrediente: 5-7 pulpe superioare de pui 2 legaturi ceapa verde 2 legaturi usturoi verde 1/2 cutie rosii decojite 3-4 linguri bulion sare piper Mod de preparare: Se spala bine pulpele de pui. […]
Pofta buna!