Pulpe umplute

Printeaza

Pulpe umplute

Ingrediente:Pulpe umplute

  • 10 pulpe de pui
  • 900 g ciuperci proaspete
  • 500 g ceapă
  • 100 g usturoi
  • 2 kg roşii
  • 10 porţii de orez sârbesc gata preparat
  • 50 g sare
  • 5 g piper
  • 250 ml Cognac

Sosul:

  • 500 g miere
  • 300 g ketchup
  • 500 ml bere neagră
  • 50 g sare
  • 5 g piper
  • 250 g sos Worchesterhire

 

Mod de preparare:

Pulpele dezosate se apla­tizează. Ciupercile şi pătrunjelul se taie mărunt. Usturoiul se pisează. Se taie capacul roşiilor, se scobesc şi se umplu cu orez sârbesc. Ciupercile se trag în unt cu ceapă, se adaugă usturoi, sare, piper, cimbru şi pătrunjel.

Se lasă la ră­cit. Se umplu pulpele cu compoziţia re­zultată, se învelesc în folie de aluminiu şi se mai lasă 10 minute ca să se ru­menească.

Sosul de bere neagra: se pregăteşte din mierea ţinută pe foc mic, peste care se adaugă ketchupul, sarea, piperul, sosul Worchesterhire şi berea neagră. Se lasă la fiert până când se leagă.

Pulpe umplute

Pulpe umplute.jpg Pulpe umplute1.jpg Pulpe umplute3.jpg Pulpe umplute2.jpg Pulpe umplute4.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.