Pulpe umplute
PrinteazaPulpe umplute
- 10 pulpe de pui
- 900 g ciuperci proaspete
- 500 g ceapă
- 100 g usturoi
- 2 kg roşii
- 10 porţii de orez sârbesc gata preparat
- 50 g sare
- 5 g piper
- 250 ml Cognac
Sosul:
- 500 g miere
- 300 g ketchup
- 500 ml bere neagră
- 50 g sare
- 5 g piper
- 250 g sos Worchesterhire
Mod de preparare:
Pulpele dezosate se aplatizează. Ciupercile şi pătrunjelul se taie mărunt. Usturoiul se pisează. Se taie capacul roşiilor, se scobesc şi se umplu cu orez sârbesc. Ciupercile se trag în unt cu ceapă, se adaugă usturoi, sare, piper, cimbru şi pătrunjel.
Se lasă la răcit. Se umplu pulpele cu compoziţia rezultată, se învelesc în folie de aluminiu şi se mai lasă 10 minute ca să se rumenească.
Sosul de bere neagra: se pregăteşte din mierea ţinută pe foc mic, peste care se adaugă ketchupul, sarea, piperul, sosul Worchesterhire şi berea neagră. Se lasă la fiert până când se leagă.
Pulpe umplute
Pofta buna!