Punch Bombay

Printeaza

O reteta simpla de Punch Bombay din: rom brun, lichior de porotcale, suc de portocale, suc de ananas, zeama de lamaie, sirop de grenadine, vin alb si lamaie.

Ingrediente:Punch Bombay

  • 12 cl rom brun
  • 4 cl lichior de portocale
  • 10 cl suc de portocale
  • 10 cl suc de ananas
  • 5 cl zeama de lamaie
  • 4 cl sirop de grenadine
  • 1 sticla de vin alb sec
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Mixam ingredientele cu gheata intr-un bol. Servim in pahare pentru bauturi lungi, cu bucati de lamaie.

Punch Bombay

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.