Punch cu brandy

Printeaza

O reteta de Punch cu brandy din: apricot brandy, rom jamaica, whiskey bourbon, rom, ceai negru, zahar, suc de portocale si zeama de lamaie.

Ingrediente:Punch cu brandy

  • 8 cl Apricot Brandy
  • 8 cl rom Jamaica
  • 8 cl whiskey Bourbon
  • 8 cl rom
  • 1 l ceai negru
  • 1 cl zahar
  • 0,2 l suc de portocale
  • 1 cl zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Mixam ingredientele in vasul de punch, apoi servim in pahare de punch.

Punch cu brandy

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.