Punch Burgund

Printeaza

O reteta simpla de Punch Burgund din: lamaie, portocale, lichior de portocale si sampanie roz.

Ingrediente:Punch Burgund

  • 1 lamaie
  • 1 portocala
  • 8 cl lichior de portocale
  • 1 sticla de sampanie roz

 

Mod de preparare:

Curatam de coaja lamaie si portocala in forma de spirala. Punem coaja lor in bol si adaugam zeama fructelor si lichiorul de portocale. Lasa acoperit 1-2 ore. inainte de servire, completam cu sampanie rece si nu mai mixam.

Punch Burgund

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.