Punch de caise si pepene

Printeaza

O reteta de Punch de caise si pepene din: caise, pepene verde, sirop de grenadine, zeama de lamaie, zeama de portocale, vin alb si sampanie.

Ingrediente:Punch de caise si pepene

  • 250 g caise
  • 1 pepene verde
  • 2 cl sirop de grenadine
  • zeama unei lamai
  • zeama a 2 portocale
  • 2 sticle de vin alb demidulce
  • 1 sticla de sampanie

 

Mod de preparare:

Oparim caisele, le curatam de coaja, le taiem in doua si scoatem samburii, apoi le taiem in felii subtiri. Taiem pepenele in patru parti si scoatem samburii. Cu ajutorul unui cutit special formam bilute din miezul lui.

Punem fructele in bol si le mixam cu sirop de grenadine si cu sucul de portocale si lamaie. Turnam deasupra atata vin alb incat sa acopere compozitia, apoi o lasam acoperita 4 ore la frigider. Inainte de servire completam cu vinul alb ramas cu sampanie.

Se poate adauga cate un glob de inghetata de vanilie in fiecare pahar.

Punch de caise si pepene

1 comentariu

  1. Interesant punchul asta, o sa-l incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.