Punch cu coacaze rosii
PrinteazaO reteta de punch cu coacaze rosii din: pepene verde, lamaie, vin rose, lichior de coacaze, sherry cream, coacaze rosii, sampanie rose si lamaita.
- 1 pepene verde (aproximativ 1 kg de miez)
- 1 lamaie
- 2 sticle de vin rose
- 8 linguri de lichior de coacaze
- 6 linguri de Sherry Cream
- 250 g coacaze rosii
- 1 sticla de sampanie rose
- lamaita proaspata
Mod de preparare:
Taiem in bucati mici pepenele, curatam lamaia in forma de spirala, apoi punem totul in bol. Adaugam zeama de lamaie, o sticla de vin rose si lichiorul de coacaze si mixam usor, apoi lasam amestecul acoperit o jumatate de ora intr-un loc racoros.
Inainte de servire adaugam cealalta sticla de vin, sherry-ul si coacazele. Completam cu sampanie si decoram cu lamaita.
Foarte bun punchul