Punch cu coacaze rosii

Printeaza

O reteta de punch cu coacaze rosii din: pepene verde, lamaie, vin rose, lichior de coacaze, sherry cream, coacaze rosii, sampanie rose si lamaita.

Ingrediente:Punch cu coacaze rosii

  • 1 pepene verde (aproximativ 1 kg de miez)
  • 1 lamaie
  • 2 sticle de vin rose
  • 8 linguri de lichior de coacaze
  • 6 linguri de Sherry Cream
  • 250 g coacaze rosii
  • 1 sticla de sampanie rose
  • lamaita proaspata

 

Mod de preparare:

Taiem in bucati mici pepenele, curatam lamaia in forma de spirala, apoi punem totul in bol. Adaugam zeama de lamaie, o sticla de vin rose si lichiorul de coacaze si mixam usor, apoi lasam amestecul acoperit o jumatate de ora intr-un loc racoros.

Inainte de servire adaugam cealalta sticla de vin, sherry-ul si coacazele. Completam cu sampanie si decoram cu lamaita.

Punch cu coacaze rosii

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.