Punch cu corcoduse

Printeaza

O reteta de Punch cu corcoduse din: corcoduse, sirop de grenadine, zeama de portocale, vin alb si sampanie.

Ingrediente:Punch cu corcoduse

  • 750 g corcoduse
  • 1-2 linguri de sirop de grenadine
  • zeama a 4 portocale
  • 2 sticle de vin alb sec
  • 1 sticla de sampanie

 

Mod de preparare:

Spalam corcodusele, le scoatem samburii si le taiem in bucati. Punem fructele in bol si mixam cu sirop de grenadine si cu suc de portocale. Turnam deasupra atata vin alb rece incat sa acopere totul.

Lasam 3-4 ore acoperit in frigider. Inainte de servire completam cu vinul ramas si cu sampania rece.

Punch cu corcoduse

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.