Punch Costa Rica

Printeaza

Punch Costa Rica din: mandarine, cafea, zahar, rachiu, sampanie si inghetata de vanilie.

Ingrediente:

  • 3 cutii de mandarine curatate
  • 1 l cafea rece
  • 100 g zahar
  • 1/2 l rachiu (Weinbrand)
  • 1 sticla de sampanie
  • 500 g inghetata de vanilie

 

Mod de preparare:

Punem mandarina in bol si turnam deasupra rachiul. Lasam sa stea o ora.

In acest timp dozolvam zaharul in cafea si turnam peste mandarina. Inainte de servire, completam cu sampanie rece.

Servim cu globuri de inghetata.

Punch Costa Rica

 

Savurati!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.