Punch cu rom

Printeaza

Punch cu rom din: zeamil, amidon, lapte, zahar, galbenusuri, rom.

Ingrediente:Punch cu rom

  • 3 linguri zeamil sau amidon
  • 3 ceşti lapte
  • 3/4 ceaşcă zahăr
  • 5 gălbenuşuri
  • 1 ceaşcă rom

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine zahărul cu zeamilul şi se dizolvă în lapte rece. Se pune într-un vas pe foc, amestecându-se tot timpul cu o lingură de lemn, până ce se îngroaşă. Se ia de pe foc şi se încorporează puţin câte puţin gălbenuşurile, frecate bine înainte, amestecând repede.

Se pune din nou vasul pe foc, amestecând continuu, până când dă în clocot. Se ia din nou vasul de pe foc şi se lasă să se răcească bine. Se toarnă în mixerul pentru cocteiluri şi se adaugă puţin câte puţin romul, amestecând un minut.

Se lasâ la răcit, în frapieră, între cuburi de gheaţă. Se serveşte rece, în cupe largi cu picior.

Punch cu rom

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.