Punch de portocale

Printeaza

 

Ingrediente:Punch de portocale

  • zeama de la 10 portocale
  • coaja de la 3 portocale
  • 500 g zahăr
  • 200 ml apă
  • doi litri de vin alb
  • 500 ml rom
  • o sticlă de şampanie

 

Mod de preparare:

Fierbeţi în clocot timp de zece minute zahărul, apa, vanilia, coaja de portocală şi zeama de porto­cală. Strecuraţi şi fierbeţi împreună cu vinul timp de trei minute. Amestecaţi apoi cu jumătate din cantitatea de rom.

Restul de rom se ia cu o lingură, i se dă foc şi se lasă să se scurgă arzând în vas. Se repetă.până se ter­mină toată cantitatea de rom. Se dă la rece şi se adaugă şampania înainte de a servi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.