Punch din rom cu portocale si ananas
PrinteazaPunch din rom cu portocale si ananas din: rom alb, suc de ananas, suc de portocale, sirop de ananas, scortisoara, zahar vanilat, cacao, sirop din trestie de zahar, portocale.
Ingrediente:
- 1,5 litri de rom alb
- 1 litru de suc de ananas
- 2 litri de suc de portocale
- 1 litru de sirop de ananas
- 1 lingurita de scortisoara
- 1 plic zahar vanilat
- 1 lingura de cacao
- 0,250 litri sirop din trestie de zahar
- 3 portocale taiate în bucati
Mod de preparare:
Pentru rezultate de exceptie este ideal sa pregatiti punch-ul din rom cu portocale si ananas cu cateva zile inainte de evenimentul la care doriti sa-l serviti.
Puneti toate ingredientele intr-un vas mare si amestecati-le bine (si daca este posibil, ar fi bine sa le amestecati in fiecare zi). Punch-ul din rom cu portocale si ananas se pastreaza la rece pana in la servire.