Punch din rom cu portocale si ananas

Printeaza

Punch din rom cu portocale si ananas din: rom alb, suc de ananas, suc de portocale, sirop de ananas, scortisoara, zahar vanilat, cacao, sirop din trestie de zahar, portocale.

Punch_din_rom_cu_portocale_si_ananas_02

Ingrediente:

  • 1,5 litri de rom alb
  • 1 litru de suc de ananas
  • 2 litri de suc de portocale
  • 1 litru de sirop de ananas
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura de cacao
  • 0,250 litri sirop din trestie de zahar
  • 3 portocale taiate în bucati

 

Mod de preparare:

Pentru rezultate de exceptie este ideal sa pregatiti punch-ul din rom cu portocale si ananas cu cateva zile inainte de evenimentul la care doriti sa-l serviti.

Punch_din_rom_cu_portocale_si_ananas_02

Puneti toate ingredientele intr-un vas mare si amestecati-le bine (si daca este posibil, ar fi bine sa le amestecati in fiecare zi). Punch-ul din rom cu portocale si ananas se pastreaza la rece pana in la servire.

Punch_din_rom_cu_portocale_si_ananas

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.